måndag 19 april 2010

Fler foton från hingstfestivalen!
Här kommer nu fler foton från hingstfestivalen 2010 på Strömsholm. Överst rider Johan Häggberg Smári. Nästa bild är på Anne-Marie och Víglundur och på den sista bilden rider Anne-Marie Djass.De fina bilderna från hingstfestivalen har Daniel Gustafsson tagit. /Inga-Maj

5 kommentarer:

Jonaz sa...

Fantastiskt fina kort!
Och vad fint de går alla tre. Jag var tyvärr inte på plats, men av vad jag hört så är det Víglundur det talas om. Han var jätteflott sägs det, vilket jag inte betvivlar :)

Jag måste komma ut snart igen.
Kram

Inga-Maj sa...

Hej Jonaz, och tack för dina fina omdömen av våra hingstar. Kom gärna och hälsa på oss igen. Det är alltid lika roligt att ha dig här!

Kram Inga-Maj

Anita J sa...

http://www.youtube.com/watch?v=I1LjJ0aN5ro
är en filmsnutt på Djass från hingstfestivalen som jag filmade... finns ett till klipp (nr 12 tror jag) på honom.
MVH
Anita

Inga-Maj sa...

Hej Anita!
Så det var du som filmade Djass på hingstfestivalen. Jag blev glatt överraskad när vi upptäckte honom på youtube. Jag har haft mycket gladje av dina filmer. Ett jättestort tack till dig. Har du själv någon hingst hemma hos dig?

Varma hälsningar
Inga-Maj

Anita J sa...

Hejsan
jag har ett sto på 7 år och en på 3 som är hos hingst på Island och kommer hem i oktober. Det är så många fina hingstar man skulle vilja använda i framtiden. Mina ston finns också på youtube om du letar på samma användare... Skógfjóla heter det 7 åriga stoet och Töfradís det 3 åriga. Finns fina filmsnuttar från förra årets SM också. Kul att fota och filma tycker jag.

Hälsningar
Anita