måndag 31 maj 2010

Freyja tävlingsdebuterar!
Jag måste be omursäkt för att jag inte har skrivit på länge, men det har varit så mycket annat att göra. Nu ska jag försöka att bättra mig!

För några veckor sedan anordnade Stormur ett SM-kval på Husbyön. Freyja debuterade då på tävlingsbanan och det var första gången som hon var på en ovalbana. Freyja var bara med i 5-gång. Hon var så jätteduktig.Jag tror att hon tyckte att det var lite spännande att få komma till ett annat ställe och få träffa nya hästar. Hon gjorde sig verkligen förtjänt av den gula rosetten som hon fick. Det var Anne-Marie som red Freyja. De fina bilderna på Freyja har Henne Tuvesson tagit.

/Hälsningar Inga-Maj

3 kommentarer:

Pia sa...

Hejsan!!

Härligt att se att hon blivit så fin..... Det är kul att följa henne här på bloggen. Hur gick det på Strömsholm??

Mvh Pia Björkman

Inga-Maj sa...

Hej Pia!
Jättekul att höra från dig. Vi är så nöjda med Freyja. Hon är en fantastisk ridhäst, alltid positiv och samarbetsvillig. Vi hade tänkt att visa henne, men så började passen att komma och då kändes det för tidigt. Hon fick istället vara med på en tävling på granngården.

Har du kvar Freyjas pappa Eldur? Och hur går det för Freyjas helsyster?
Hälsningar Inga-Maj

Pia sa...

Eldur är kvar här hemma. Yra, Freyjas syster sålde jag i våras. Hon var otroligt vacker och dom har planer att visa henne också. Hon finns söder om Stockholm.

Du har inte Facebook?